Hockey

Hockey

Kunstgrasvelden voor hockey zijn van hoge kwaliteit voor het beoefenen van deze sport op professioneel niveau. De perfecte vlakheid en flexibiliteit van het kunstgrasveld blijkt ideaal te zijn voor nauwkeurige shots en passes, terwijl de afvoercapaciteit van de mat zorgt voor de ideale vochtigheidsgraad dat nodig is voor een snel spel. Traas en Ovaa Sport BV maakt hiervoor gebruik van enkele leveranciers van deze hoogwaardige producten.

De innovatieve producten die deze leveranciers hebben ontwikkeld voor de beoefening van deze sport op hoog niveau, zijn goedgekeurd door de International Hockey Federation (FIH).

  • Gecertificeerde systemen in alle categorieën
  • Compleet productassortiment zowel zandingestrooide velden als non-infill velden (watervelden)
  • Systemen die de meest veeleisende spelers veel comfort en prestaties op hoog niveau bieden
  • Technologieën die zijn ontwikkeld om het waterverbruik te verminderen en die voldoen aan de behoeften van gebieden met bijzondere klimatologische omstandigheden

Traas en Ovaa Sport BV heeft op het complex van MHC Goes een uniek waterbuffer- en zuiveringssysteem ontworpen en gerealiseerd. Hierbij wordt het hemelwater en drainagewater van het gehele complex opgevangen in een buffer van natuurlijke materialen en met behulp van natuurlijke mineralen gezuiverd (Urban Rain Shell). Hierdoor is het mogelijk het water te gebruiken voor de beregening van de watervelden en zorgt daarmee voor de club een flinke besparing op het gebruik van drinkwater.

Traas en Ovaa Sport BV denkt graag met u mee voor het ontwerpen en realiseren van een klimaatbestendig systeem op uw complex!

Referenties Hockey

  • MHC Goes

Vragen over de service? neem contact op!