Vanuit onze Zeeuws roots weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de natuur te respecteren om er van te kunnen profiteren en genieten.

Schoon water

Vanuit onze Zeeuws roots weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om water te respecteren en het potentieel ervan maximaal te managen.

Schone grond

Onze aanpak maakt het mogelijk om ook op ongunstige bouwgronden, of locaties met bouwtechnische uitdagingen, betaalbare sportvelden te realiseren.

Schone omgeving

Duurzaamheid zit in ons DNA. Van de keuze voor onze componenten tot de wijze waarop wij werken: ze respecteren allemaal de impact op de omgeving.

Schone werkmethoden

Wij hebben hart voor het milieu en onze omgeving. Vandaar dat wij altijd groene werkmethodes hanteren en onze impact op de omgeving of toekomstige generatie, minimaliseren wanneer wij leveren.

Duurzame producten

Wij zijn selectief in de keuze van onze materialen en partners. Vandaar dat onze sportvelden op natuurlijke wijze in de omgeving integreren en onze partners altijd leveren wat ze beloven.

Gezonde maatschappij

Onze duurzame en robuuste sportaccommodaties, trapveldjes en sporttoestellen zijn geschikt voor iedere omgeving en bieden jong en oud spel- en sportplezier en een betere gezondheid.