Stabilizer

Stabilizer 's-Heerenhoek

Stabilizer

Stabilizer, de natuurlijke verhanding

Voor duurzame verharding van onder andere voet- en fietspaden hebben wij het product Stabilizer. Dit mengsel van natuursteen en 100% plantaardig bindmiddel gerandeert een mooi en stabiele, watervoerende verharding.

 

milieu

plantaardig

De plantaardige binding tussen de losse korrels van het gebroken natuursteen is een hechte binding die niet uitspoelt en vele jaren optimaal gebruik garandeert. bovendien voldoet Stabilizer aan alle milieueisen en kan het ook in waterbeschermingsgebieden worden toegepast. Door deze eigenschappen is het een goed alternatief voor halfverharding, asfalt en beton

eco dynamic

gebruik

In Noord-Amerika, Frankrijk en Zwitserland wordt het al jaren naar volle tevredenheid toegepast. Stabilizer is een onder andere voor de volgende toepassing ultimate geschikt:

Voet en fietspaden, Parkeerplatsen, Speelplaatsen en pleinen

Paden en bunkers op golfbaan, Voegmiddel tussen verharding, Boomspiegel

SPeciale constructies voor “trapveltjes”

Eco Dynamic is de nieuwe naam voor Stabilizer Benelux b.v EcoDynamic staat voor Ecologisch, duurzaam en bovenal dynamisch. Dit betekent dat wij producten voeren die innovatief en

vernieuwend zijn voor de groen- en gww sector! Voor meer product informatie verwijzen wij u naar de website van EcoDynamic.

 

Traas en Ovaa Infra B.V is dealer van EcoDynamic voor de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg.

Voor verdere Informatie en prijzen kunt u contactmet ons opnemen.

Vragen over de service? neem contact op!